V L O E R & D E S I G N


RIETGRACHTSTRAAT 32 6828 KD Arnhem
026 442 0591 Klik om te bellen

Over V L O E R & D E S I G N

Wij zijn een parketspeciaalzaak met een werkgebied van 80km rondom Arnhem. Naast vakkundige reparaties aan parketvloeren en renovaties (schuren en lakken of oliën) monteren wij ook parketvloeren, houten vloeren, laminaat, pvc, betoncire en installeren en leveren wij vloerverwarming (zowel electra als CV) zelfs inclusief een verpompte dekvloer van zeer hoge kwaliteit (cw16/21) die sneldrogend is!

V L O E R & D E S I G N Arnhem is ontstaan uit een fusie van 2 bedrijven begin 2017. De totale werkervaring bestrijkt wel 40 jaar samen. Onze Parketteurs in loondienst hebben ook een dergelijke ervaring waarvan de meesten van Bruynzeel afkomstig zijn.

De 2 vennoten hebben beiden hun specialiteit. Richard Bouma is naast allround adviseur in houten vloeren, behandelingen zeer goed bekend met de warenkennis. Tevens is hij gecertificeerd expert in schade en taxaties met schade m.b.t. met houten parket vloeren, vochtproblemen in de bouw en isolatie advies.

Ons office team bestaat uit 2 ervaren dames. (ex ondernemer) Sandra is onze office manager en Ingrid heeft in haar vorige functie de volledige financiële administratie van een bedrijf gerund. Dit koppel is dan ook een super goed team wat zeer op elkaar is ingewerkt. Wij kunnen met trots zeggen dat wij goed communiceren en de klant begeleiden op een persoonlijke manier wat als zeer prettig wordt ervaren door klanten.

Iedereen bij V L O E R & D E S I G N heeft een hart voor de zaak en onze klanten voelen zich zeer goed geholpen door het uitgebreide advies, de tijd die we nemen met hen en uiteraard de expertise die we bieden.

We zijn trots op onze nieuwe locatie waar we een fantastische showroom hebben gerealiseerd om al uw droogvloeren te etaleren op een nieuwe moderne manier. Als u van echt 'hout' bent u hier aan het juiste adres.

Omdat ons installatie team zo ervaren is worden we ook veel gevraagd voor projecten in binnen en buitenland. Ons motto als je het doet doe je het goed wordt erg gewaardeerd.

Voor algehele informatie of prijsinfo kunt u contact opnemen met ons office team die di. t/m vrij. van 9:30 tot 17:30 aanwezig is. contact@dehoutenvloer.com of tel 026-4420591

Als wij het doen dan doen we het goed

V L O E R & D E S I G N in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Aanleggen van dekvloeren
Aanleggen van vloerisolatie
Montage van wandpanelen
Onderhoud van parketvloeren
Opstellen van schaderapporten
PVC vloeren
Renovatie van parketvloeren
Reparatie van parketvloeren
Schuren van parketvloeren
Traprenovatie
Uitvoeren van bouwkundige keuringen
Vloerverwarming

Showroom aanwezig

Ja

Certificeringen

Schade expert houten vloeren

Vochtproblemen in de bouw

Isolatie advies

Onze locatie

Logo V L O E R & D E S I G N

V L O E R & D E S I G N

V L O E R & D E S I G N


RIETGRACHTSTRAAT 32 6828 KD Arnhem
026 442 0591 Klik om te bellen