Uipkes Houten Vloeren BV


Roelof Hartstraat 4 1071 VH Amsterdam
020 470 0777 Klik om te bellen

Keuze uit 90 kleuren en 45 legpatronen
Houten vloeren geschikt voor vloerverwarming
Ook traprenovatie en vloerverwarming aanlegservice

Over Uipkes Houten Vloeren BV

Houten vloeren van Uipkes en vloerverwarming vormen al jarenlang een perfecte combinatie. Hout is duurzaam in verschillende opzichten, vooral wanneer het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bomen slaan CO2 op tijdens hun groei en kunnen binnen een mensenleven opnieuw worden aangeplant, wat niet het geval is bij olie- of steengerelateerde materialen zoals pvc, laminaat, tegels of keramisch parket. Deze producten zijn niet duurzaam en daarom minder geschikt voor gebruik met vloerverwarming.

De impact van deze producten wordt niet gecompenseerd door het gebruik van vloerverwarming met een warmtepomp. Vloerverwarming wordt aangelegd om het energieverbruik te verlagen en zo de belasting van het milieu te verminderen. Kortom, Uipkes Houten Vloeren is een natuurlijke keuze voor vloerverwarming.

Met showrooms in Alphen aan den Rijn en Amsterdam ben je harte welkom voor een adviesgesprek. Uipkes levert in Nederland geproduceerde maatwerk houten vloeren in 45 legpatronen zoals de Hongaarse punt en visgraat met afmetingen van planken tot wel 40 cm breed en keuze uit 90 verschillende kleuren.

Uipkes Houten Vloeren ~ Natuurlijk op Vloerverwarming

Foto's

Hongaarse punt op nivo

Uipkes Houten Vloeren BV in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Schuren van parketvloeren
Traprenovatie
Vloerverwarming

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Uipkes Houten Vloeren BV


Roelof Hartstraat 4 1071 VH Amsterdam
020 470 0777 Klik om te bellen