The Woodstore Scheveningen


Westduinweg 182 A 2583 AG 's-Gravenhage
070 331 97 52 Klik om te bellen

Iedere vloer is uniek en op maat gemaakt voor jou
Al onze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming
Showroom in Scheveningen

Over The Woodstore Scheveningen

Een houten vloer die net wat bijzonderder is dan de broodjes kaas die je al hebt gezien? Die vind je bij The Woodstore in Scheveningen. Wij maken onze duurzame eiken houten vloeren namelijk voor jou op maat. Helemaal naar jouw wens en passend bij jouw interieur. Iedere vloer is uniek!

In onze showroom bij de haven van Scheveningen kun je terecht voor een nieuwe eiken houten vloer, ook voor een klein budget. Ons assortiment bestaat uit brede planken, traditioneel parket en de populaire planchettes - alles uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Wij zijn gespecialeerd in traditioneel parket en verouderde eiken houten vloeren.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gebruiken daarom alleen de beste producten om onze eiken houten vloeren te installeren! Zo kunnen wij garanderen dat je tientallen jaren plezier hebt van jouw vloer. Jouw droomvloer wordt door één van onze vakmannen vakkundig geïnstalleerd.

Tevens ben je voor (schade)herstel en onderhoud bij ons aan het juiste adres. Aanheling van tapis vloeren, renovatie of jaarlijks onderhoud... The Woodstore zorgt dat jouw bestaande vloer er piekfijn uitziet en dat je er nog jaren mee door kan. Dat hoort namelijk bij zo'n duurzaam product!

SHOWROOMBEZOEK OP AFSPRAAK
Je bent van harte welkom in onze showroom in Scheveningen voor een adviserend en persoonlijk gesprek. Wij nemen uitgebreid de tijd voor je en helpen je graag bij het vinden van jouw droomvloer. We werken alleen op afspraak. Plan je bezoek eenvoudig via onze website: thewoodstore.nl

Onze winkel is aangesloten bij en erkend door de CBW.

Specialist in het leveren en plaatsen van duurzame unieke eiken houten vloeren #metliefdevoorhout

Foto's

Onze showroom

The Woodstore Scheveningen in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren
Opstellen van schaderapporten
Renovatie van parketvloeren
Reparatie van parketvloeren
Schuren van parketvloeren
Traprenovatie
Vloerverwarming

Showroom aanwezig

Ja

Certificeringen

Gecertificeerd door vloerverwarmingenparket.nl

CBW-erkende winkel

Onze houten vloeren zijn FSC en PEFC gecertificeerd

Bona Certified Craftsman

Team

Artikelen

Schuren en oliën van jouw houten vloer

HET SCHUREN VAN EEN HOUTEN VLOER Het schuren van een eiken vloer wil je zo lang mogelijk uitstellen. Dat is natuurlijk mogelijk door middel van goed en consequent onderhoud. Toch kan de vloer er op een...

Onze locatie

The Woodstore Scheveningen


Westduinweg 182 A 2583 AG 's-Gravenhage
070 331 97 52 Klik om te bellen