't Plankenhuis Heemskerk


Lijnbaan 43 1969 ND Heemskerk
0251-315750 Klik om te bellen

Over 't Plankenhuis Heemskerk

Welkom bij het Plankenhuis Laminaat en Houten Vloeren
Al meer dan 15 jaar Uw specialist in Massief houten vloeren, Multiplanken, Duoplanken, Lamelparket, Tapis vloeren, Visgraat vloeren, Mozaik vloeren en Laminaat vloeren,!

Onze visie is er op gericht dat u als klant bij ons daadwerkelijk beter uit bent. Dat realiseren wij met de samenstelling van een kernassortiment in zowel basis als luxe segment.

Dit assortiment wordt bepaald in samenwerking met onze belangrijkste leveranciers en is duidelijk gericht op de (duurzame) ontwikkelingen in de markt, voornamelijk op de wensen van de klant. Een groot voordeel van ons kernassortiment is dat gerichter wordt ingekocht. Omdat wij voor meerdere filialen inkopen profiteert u als klant van scherpe prijzen zonder dat wij afbreuk doen aan kwaliteit. Het omgekeerde is waar, aanbiedingen gelden juist voor de meest actuele artikelen van hoogwaardige kwaliteit. In veel gevallen resulteert dit in voordelen tot wel 30%! ten opzichte van vergelijkbare producten bij andere vloerenspecialisten en bouwmarkten.

Omdat wij constant op zoek te zijn naar vloeren met de beste prijs/kwaliteit verhouding, garanderen wij dat u bij ons altijd verzekerd bent van volle tevredenheid over expertise, productkwaliteit, prijsstelling, vakkundigheid en service!

KOM, KIJK en VERGELIJK in onze Showroom en OVERTUIG UZELF!

Foto's

Showroom Plankenhuis

't Plankenhuis Heemskerk in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

't Plankenhuis Heemskerk


Lijnbaan 43 1969 ND Heemskerk
0251-315750 Klik om te bellen