Pruysen Parket


De Sluis 2 4271 CZ Dussen
0416391225 Klik om te bellen

Over Pruysen Parket

AMBACHT MET AANDACHT!

Pruysen Parket is een succesvol familiebedrijf dat al meer dan 32 jaar garant staat voor eigentijdse collecties, puur vakmanschap en betrouwbaar advies. Gedreven en vol enthousiasme stellen we dagelijks alles in het werk om onze klanten naar volle tevredenheid te voorzien van een passend advies en onze vloeren af te werken tot in het kleinste detail. Ons team beschouwen wij als het hart van ons bedrijf. Want aan hun inzet en betrokkenheid danken wij ons succes. Onze deskundige adviseurs en vakkundige parketleggers werken iedere dag nauw samen om voor u het beste resultaat te realiseren.

TOTALE BEGELEIDING: VOOR ONS EEN VANZELFSPREKENDHEID

Dankzij onze succesvolle, geheel eigen werkwijze kunnen we u gericht helpen een weloverwogen keuze te maken qua vloer. Een vloer die perfect past bij uw leefwijze, wensen en budget. Niet voor niets garanderen wij een advies op maat, afwerking tot in detail en service zoals u die mag verwachten bij kwaliteitsvloeren.

Zorgeloos tot in detail
Of u nu kiest voor onze bijzondere basiscollectie of puur maatwerk: alles is mogelijk. Vooraf ontvangt u altijd een heldere offerte. En we komen eerst langs om uw ruimte te inspecteren, waardoor u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Ook tijdens het verdere vloerproject houden we vanzelfsprekend een vinger aan de pols. Vanaf het eerste contact, bijvoorbeeld met uw architect of aannemer, tot en met de laatste finishing touch kunt u op ons rekenen. Voor een zorgeloos gevoel, tot in het allerkleinste detail.

Ambachtelijk in z’n puurste vorm
Parketleggen is een ambacht. Puur vakmanschap. Daar maken we bij Pruysen Parket ons al jaren sterk voor. Alles wat we doen is dan ook gedegen handwerk. Van het leggen van een plankenvloer of visgraatparket tot aan de renovatie van uw huidige vloer. Om onze kwaliteit te allen tijde te kunnen waarborgen werken we uitsluitend met de beste parketleggers. Stuk voor stuk gedreven mensen die hun vak tot in de finesses beheersen en dat ziet u terug in het resultaat! Dat is wat je noemt ambachtelijk in z’n puurste vorm.

Perfecte service, ook na uw aankoop!
Wij stellen alles in het werk om onze werkplanning af te stemmen op uw wensen. Wij leveren pas op als u volkomen tevreden bent. Maar ook daarna zijn we er voor u. Voor onderhoud, advies of herstelwerk. Wij denken graag met u mee. Want bij Pruysen Parket stellen we graag eer in ons werk.

Van harte welkom in ons bedrijf!

Pruysen Parket in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren
Opstellen van schaderapporten
PVC vloeren
Renovatie van parketvloeren
Reparatie van parketvloeren
Schuren van parketvloeren
Traprenovatie

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Pruysen Parket


De Sluis 2 4271 CZ Dussen
0416391225 Klik om te bellen