Parketmeester Erka Parket


Einsteinstraat 24 6227 BX Maastricht
043 361 3221 Klik om te bellen

Kwaliteit, vakmanschap, service en garantie
Jaren ervaring, familie bedrijf, gediplomeerd
Eigen installateurs

Over Parketmeester Erka Parket

Parketmeester Maastricht, uw vloerenspecialist!
Kwaliteit, vakmanschap, service en garantie: de standaard tools.
Het creëren van een aangenaam woonklimaat verdient bijzondere aandacht. Met name de keuze van een geschikte vloer speelt een belangrijke rol. En terecht. Het ondervlak bepaalt immers voor een groot gedeelte de ambiance van elk ruimte.

 

Heel divers
De consument anno nu kan kiezen uit een enorme diversiteit aan materialen, kleuren, patronen en variaties. De definitieve keuze is vanzelfsprekend afhankelijk van een aantal factoren, zoals situatie, type huis en de specifieke functie van de ruimte. Steeds vaker kiest de consument voor een warme, natuurlijke vloer dat is althans de ervaring van Parketmeester Erka Parket.

 

Jaren ervaring
- Reeds geruime tijd staat Roger Klever aan het roer van Erka Parket – Parketmeester Maastricht, een betrouwbaar en ervaren familiebedrijf dat sedert 1980 is gevestigd in Maastricht. Sinds 2020 is ook Rogers’ zoon, Mitch Klever in het familiebedrijf getreden, inmiddels de 3e generatie. Beide heren Klever weten waarover zij praten. Tevens is Parketmeester Erka Parket gediplomeerd parketadviseur.Meedenken met de klant, dat is wat wij leuk vinden
Er zijn verschillende trucs om een ruimte groter, langer of hoger te laten lijken. Zo kan een ruimtelijk effect bereikt worden door de vloer diagonaal te leggen. Deze stylingtips en adviezen helpen de klanten bij het maken van de keuze voor de juiste vloer. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in een sfeervolle serre, of in een multifunctionele ruimte. Parketmeester Erka Parket is sterk in het bedenken van creatieve oplossingen bij het combineren van materialen zoals hout en steen. Parketmeester Erka Parket blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de interieurbranche; de behoefte van de consument ontgaat ons niet!

Naaste nieuwe vloeren kunt u tevens bij Parketmeester Maastricht terecht voor het restaureren en opschuren van uw bestaande vloer. Daarmee schenkt u uw vloer een nieuwe toekomst.

Parketmeester Erka Parket probeert het goede van vroeger- en dan bedoelen zij traditioneel parket en ambachtelijk werk- te combineren met alle nieuwigheden die op de markt worden gebracht.

Parketmeester Maastricht,uw vloerenspecialist sinds 1980 Kwaliteit, vakmanschap, service en garantie: de standaard tools

Foto's

Parketmeester Erka Parket in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren
Opstellen van schaderapporten
PVC vloeren
Renovatie van parketvloeren
Reparatie van parketvloeren
Schuren van parketvloeren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Parketmeester Erka Parket


Einsteinstraat 24 6227 BX Maastricht
043 361 3221 Klik om te bellen