Parketmeester Alblasserdam


Kelvinring 11/B 2952 BG Alblasserdam
0786931702 Klik om te bellen

Over Parketmeester Alblasserdam

Dé specialist in uw regio

Een nieuwe vloer? Die bepaalt de sfeer in huis. En dat voor tientallen jaren. Niet zo gek dus om een specialist in te schakelen: Parketmeester Alblasserdam!

Liefde voor vloeren

Het team van Parketmeester Alblasserdam bestaat uit échte specialisten. Geen onervaren krachten, geen freelancers, maar liefhebbers die hun vak al jaren met passie uitoefenen. We kennen de verschillende materialen, houden rekening met uw wensen en eisen, adviseren u over het benodigde onderhoud. Zodat u straks over een vloer beschikt, waar u nog heel lang plezier van hebt. Zowel in huis als op kantoor.

Gegarandeerd genieten

Als vakspecialist staan we natuurlijk garant voor kwaliteit. Zo volgen we regelmatig trainingen, checken alle materialen voor ze de deur uitgaan en bieden ook nog eens heel ruime garantieregelingen. Zowel op materiaal als legwerk. Want u wilt toch zorgeloos van uw vloer kunnen genieten?

The sky is the limit

Wilt u uw vloer zelf leggen? Besteedt u het hele traject liever uit? Aan u de keus. En ook ons assortiment kent nauwelijks grenzen. Van laminaat tot een parketvloer waarvan het motief speciaal voor u is uitgedacht. Benieuwd? Neus vast rond op de website of stap binnen in onze showroom. U bent van harte welkom

Foto's

Parketmeester Alblasserdam in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Parketmeester Alblasserdam


Kelvinring 11/B 2952 BG Alblasserdam
0786931702 Klik om te bellen