ParketLoods


Keienbergweg 27 27 1101 EX Amsterdam
0202613907 Klik om te bellen

Over ParketLoods

Wat is de Parketloods?
De parketloods is opgericht in 2006. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een klein maar hecht bedrijf, waar deskundig advies en persoonlijk contact voorop staat. Het bedrijf wordt gerund door eigenaar John en zijn zwager Jai, met daarnaast John’s vrouw Marie die meewerkt op de achtergrond.

Op zaterdag wordt het team ook ondersteund door Jorn. Ook al is Jorn geen familie, door zijn jarenlange ervaring in het renoveren van houten vloeren, is hij een geweldige toevoeging aan het team. Naast de vaste krachten wordt er samengewerkt met een groot team van deskundigen, zoals onze leveranciers, de fabrieken, vloerenleggers en specialisten in vloerrenovatie.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
U kunt bij de Parketloods terecht voor alles dat te maken heeft met houten vloeren. Wilt u een vloer laten plaatsen, deskundig advies of inspiratie opdoen voor uw nieuwe vloer? Dan bent u bij de Parketloods aan het juiste adres!

U bent bij ons aan het juist adres voor:

-      Houten vloeren (uit voorraad leverbaar)
-      Houten vloeren die passen op vloerverwarming
-      Lamelparket
-      Multi vloer
-      Visgraat parket
-      Verantwoord PVC

Waarom kiest u voor de Parketloods?
De kracht van de Parketloods is onze passie voor en uitgebreide kennis over houten vloeren. Door John’s achtergrond in interieurbouw weet hij niet alleen goed wat er komt kijken bij de bouw/verbouwing van een woning, maar kan hij ook meedenken over welke vloer het beste in een woning past.

U kunt niet alleen voor de plaatsing van vloeren bij ons terecht. Ons team bedenkt en ontwerpt ook continu nieuwe vloeren. Deze vloeren kunnen we helemaal naar de smaak van de klant aanpassen, hierdoor is bijna onmogelijk om niet bij ons te slagen. Wil je dat een vloer, robuuster, lichter, strakker of juist landelijker wordt? Alles is mogelijk!

Al onze vloeren zijn ecologisch verantwoord en duurzaam geproduceerd. Meer dan 95% van de bossen waar wij ons hout vandaan halen, staan gewoon in Europa. De zagerijen staan allemaal naast de bossen en al onze vloeren worden geproduceerd in Nederlandse fabrieken. Hierdoor houden we de transportlijnen kort en zorgen we ervoor dat we op een duurzame en milieuvriendelijke manier werken.

Klanten zijn altijd welkom in onze showroom tijdens onze openingstijden, maar kunnen ook een afspraak maken of een eerste adviesgesprek via Skype plannen in de afsprakenplanner op onze website. Of neem direct een kijkje in onze webwinkel en doe zo alvast inspiratie op.

Foto's

ParketLoods in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren
PVC vloeren
Vloerverwarming

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

ParketLoods


Keienbergweg 27 27 1101 EX Amsterdam
0202613907 Klik om te bellen