onlinepvcshop.nl


Fluorietweg 19B 1812 RR Alkmaar
072-5404590 Klik om te bellen

Over onlinepvcshop.nl

PVC vloeren koopt u voordelig en snel bij onlinepvcshop.nl
U zoekt een pvc vloer voor uw nieuwe woning of u wilt de overstap maken van laminaat, hout of tegels naar een pvc vloer in uw bestaande woning of winkel?
De Online PVC shop is de grootste en voordeligste online PVC vloerenwinkel van de Nederland. Wij bieden de vloeren niet alleen aan tegen de LAAGSTE totaal prijsgarantie, maar garanderen ook dat uw vloer geplaatst wordt door erkende vloerenleggers en volgens de hoogste kwaliteitseisen zal worden opgeleverd!
De onlinepvcshop plaatst duizenden vierkantenmeters vloeren per jaar en is daarom bij uitstek de online en offline PVC vloeren winkel van de randstad en ver daarbuiten voor u als particulier of zakelijke klant. Heeft u een winkel, restaurant of een groot kantoorpand te beleggen met pvc? Dan zit u bij ons goed! Wij zijn al jaren actief in de particuliere en zakelijke sector. Wij bieden de hoogste kwaliteit vloeren aan met daarbij de beste CBW garantievoorwaarden voor uw als klant.

Bent u op zoek naar een rustieke plank uit de Mflor collectie die het uiterlijk heeft van een steigerplank? Of misschien naar een eiken pvc vloer van Ambiant met een whitewash afwerking? Wat dacht u van een eiken plank met een 'niet van het echte hout te onderscheiden' register embossing uit de Vivafloors collectie? En dan niet vergeten, de tegel collectie van Greenflor.. een plaatje!
PVC is niet meer zoals dat van 'vroeger'... PVC is modern en superstrak! Door de moderne technieken zal je vaak twee keer moeten kijken voordat je ziet dat het om een PVC vloer gaat en niet om echt hout.
Daarnaast is PVC zeer gemakkelijk te onderhouden en kan de vloer tegen een stootje. De pvc vloer is geschikt voor vloerverwarming en koeling. Doordat PVC vloeren waterbestendig zijn kunnen ze in de badkamer of keuken geplaatst worden.

In onze showroom in Alkmaar hebben wij alle merken overzichtelijk staan en kunnen de verschillen in de diverse vloeren samen met onze adviseur worden bekeken. Wij zijn gevestigd vlak bij de A9 en het AFAS stadion, hierdoor bent u ook vanaf Haarlem, Amsterdam, Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard snel en gemakkelijk bij onze winkel.

PVC vloeren zijn er in verschillende uitvoering, u heeft namelijk de keuze uit een Dryback vloer oftewel de plak variant waar eerst de bestaande vloer geëgaliseerd dient te worden. Of de click uitvoering die zelf gemakkelijk en snel door de consument op een ondervloer kan worden geplaatst. Daarnaast bestaan er ook Magneet vloeren, Looselays en zelfklevende pvc vloeren zoals Flexxfloors.

onlinepvcshop.nl in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

onlinepvcshop.nl


Fluorietweg 19B 1812 RR Alkmaar
072-5404590 Klik om te bellen