Neerlandia Houten Vloeren


Postweg 125 6523 KW Nijmegen
0243233111 Klik om te bellen

Over Neerlandia Houten Vloeren

Persoonlijke aandacht en begeleiding is voor Neerlandia Houten Vloeren het belangrijkst. Met meer dan dertig jaar ervaring in de parketbranche, en een liefde voor alles wat met parketvloeren te maken heeft, nemen we graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Zo komen we samen tot de juiste keuzes voor uw vloer.


Ambachtelijk werk
Neerlandia is een echt familiebedrijf. Vloeren leggen is zuiver ambachtelijk werk, en onze parketteurs beheersen dit tot in de puntjes. Dit dankzij een degelijke opleiding en jarenlange ervaring. Omdat we regelmatig cursussen volgen, blijven we op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen en trends.


Onze showroom aan de Postweg in Nijmegen
Hout leeft! Dit maakt iedere vloer uniek. Houten vloeren zijn tijdloos, duurzaam en te combineren met ieder interieur. De showroom in Nijmegen is het hart van ons bedrijf. We tonen zoveel mogelijk vloeren op grote borden, zodat u een beeld krijgt van hoe de vloer eruit komt te zien. En we hebben niet alleen houten vloeren, maar ook bamboe, kurk, pvc en laminaat. Soms betekent een nieuwe look in uw interieur niet meteen een hele nieuwe vloer, maar het opknappen van de bestaande vloer. Ook dat doen we bij Neerlandia. Alles netjes opschuren, en misschien zelfs een frisse kleur eroverheen, laat uw vloer nét als nieuw aanvoelen.

Foto's

Neerlandia Houten Vloeren is een familiebedrijf

Neerlandia Houten Vloeren in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren
Opstellen van schaderapporten
PVC vloeren
Renovatie van parketvloeren
Reparatie van parketvloeren
Schuren van parketvloeren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Neerlandia Houten Vloeren


Postweg 125 6523 KW Nijmegen
0243233111 Klik om te bellen