Issa Vloeren Alkmaar


Fluorietweg 19B 1812 RR Alkmaar
072-5404590 Klik om te bellen

Over Issa Vloeren Alkmaar

Issa Vloeren Alkmaar is de vloerenwinkel van Nederland voor het onderhoud, leveren en leggen van alle Houten Vloeren, Laminaat vloeren, Lamelparket en PVC vloeren.

Issa vloeren is gespecialiseerd in de verzorging van complete vloeren. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment voorzien van de allerbeste kwaliteit. Voor het uitzoeken van de juiste vloer, die het best bij u past, kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. Deze zullen u bij staan bij elke stap die nodig is om de perfecte vloer voor u te vinden. Bij Issa vloeren bent u op de juiste plek, u hoeft niet meer verder te zoeken.

Uitgebreid vloeren aanbod

Op onze website vindt u een overzicht van ons uitgebreide aanbod aan vloeren. Een goede, en natuurlijk een voordelige keuze is snel gemaakt. Ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voor onder andere PVC, Lamelparket en Laminaat vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Ook aan producten voor vloer onderhoud ontbreekt het bij ons niet. Het is een belangrijk onderdeel bij de verzorging van uw vloer waar vaak niet direct aan gedacht wordt. Wij zorgen ervoor dat u het niet vergeet! ook dit houden onze experts voor u in de gaten. In de onderhoud shop kunt u de juiste middelen vinden voor het schoonmaken en behandelen van verschillende vloersoorten.

Bekijk onze openingstijden om langs te komen en eventueel voor het maken van een afspraak, zodat wij de tijd aan u kunnen besteden die u verdient bij het uitzoeken van uw vloer. Want bij Issa vloeren is de klant nog altijd koning. Met onze jarenlange ervaring en gedegen reputatie is Issa Vloeren ook voor u het juiste vloerenbedrijf!
De koffie staat klaar in onze 400 m² grote showroom te Alkmaar.

Issa Vloeren Alkmaar in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Issa Vloeren Alkmaar


Fluorietweg 19B 1812 RR Alkmaar
072-5404590 Klik om te bellen