De Wit Vloeren Martijn


Skoon 80 1511 HV Oostzaan (Amsterdam)
0224291090 Klik om te bellen

Over De Wit Vloeren Martijn

Martijn de Wit Vloeren: het adres voor uw houten vloer en andere vloeren
Welkom bij Martijn de Wit Vloeren. Op deze website geven we u graag een voorproefje van onze houten vloeren, zoals een eiken vloer, en andere soorten vloerbedekking, maar het liefst ontmoeten wij u in onze showroom. Een waar vloerenwalhalla van ruim 1000 m2, waar vriendelijke en deskundige adviseurs uw gids zijn.

Alle soorten vloeren: hout, tapijt, terras en nog veel meer
Alle soorten harde en zachte vloerbedekking hebben we voor u uitgestald, van schitterende oude houten vloeren tot een visgraat vloer of hoogpolig tapijt, van een massief eiken vloer tot strakke gietvloer of bamboe terrasdelen. Om van te watertanden! Uw ideale vloer zit er zeker bij en wij helpen u graag te ontdekken welke dat is.

Raambekleding
Naast een onwaarschijnlijk ruime keus aan vloeren, vindt u bij Martijn de Wit ook prachtige gordijnen, lamellen, vitrage en Jasno shutters. Onder Producten lichten we vast een tipje van de sluier op.

Vloerverwarming
Wilt u vloerverwarming aanleggen? Onze adviseurs kunnen u precies vertellen welk soorten vloer en hout daarvoor wel en niet geschikt zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De Wit Vloeren Martijn in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

De Wit Vloeren Martijn


Skoon 80 1511 HV Oostzaan (Amsterdam)
0224291090 Klik om te bellen