Conijn Parketvloeren BV


Phoenixstraat 27 1812 PP Alkmaar
0725206564 Klik om te bellen

Over Conijn Parketvloeren BV

DÉ VLOERSPECIALIST VAN NOORD-HOLLAND
 
De mooiste vloeren vindt u bij dé vloerspecialist in Alkmaar: Conijn Parketvloeren. Dankzij onze schat aan ervaring, vakkennis, strenge en hoogwaardige kwaliteitseisen die wij hanteren, kunnen wij garanderen dat u bij ons altijd de vloer vindt die past bij uw wensen en budget. Of het nu gaat om een enorm vloeroppervlak in een groot museum, een woningbouwproject of gewoon een nieuwe vloer bij u thuis; wij staan voor een goed advies, kwaliteit, altijd en overal.

CONIJN PARKETVLOEREN: SINDS 1840
Conijn Parketvloeren kan trots zijn op een rijke historie en een uitstekende staat van dienst. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 180 jaar.

Het is Gerardus Adrianus Conijn die in 1840 de basis legt voor het huidige Conijn Parket. Hij begint een houtzagerij annex houthandel. Hij vestigt zijn nering in twee molens, De Hoop en Simson.
Aanvankelijk richtte het bedrijf zich op de bouw en reparatie van molens, maar dit duurde niet lang. Conijn groeide snel en de onderneming legde zich ook toe op andere houtgerelateerde ambachten. Al in 1921 produceerde Conijn vloerdelen en in  1936 werden de eerste parketvloeren gelegd.

GECERTIFICEERD VAKWERK
Wij vinden het erg belangrijk om veilig en verantwoord aan het werk te zijn, en rekening te houden met mens en milieu. Hierom beschikken we bij Conijn Parketvloeren over meerdere certificaten die bijdragen aan onze gespecialiseerde uitstraling en onze verantwoorde werkwijze. 

Wij beschikken over:

FSC, PEFC, VCA, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en zijn expert in houtenvloeren op vloerverwarming. 

Conijn Parketvloeren BV in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Conijn Parketvloeren BV


Phoenixstraat 27 1812 PP Alkmaar
0725206564 Klik om te bellen