Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Westduinweg 182 A
    2583 AG 's-Gravenhage
  • 070 331 97 52
  • Website

MM The Woodstore Scheveningen

In onze gezellige winkel bij de haven van Scheveningen kunt u bij ons terecht voor een nieuwe massief houten vloer, lamelparket, duoplanken en allerlei soorten traditioneel parket. Ook voor een klein budget hebben wij de perfecte vloer! Bijvoorbeeld diverse hoogwaardige laminaten en een Budgetduoplank met een toplaag van 3 mm echt hout. Wij zijn specialist op het gebied van extra brede planken: tot wel 40 cm breed!

Tevens bent u voor herstel en onderhoud aan het juiste adres. Aanheling voor tapis vloeren, jaarlijks onderhoud... MM The Woodstore zorgt dat uw bestaande vloer er piekfijn uitziet en dat u er nog jaren mee door kan. Dat hoort namelijk bij zo'n duurzaam product!

Ook de zelflegger kan bij ons een opstartservice krijgen. Na twee uur hulp en uitleg van onze ervaren parketlegger, plaatst u zelf met succes uw vloer.
Wij nemen de tijd voor u en maken vrijblijvend een overzichtelijke en scherpe offerte. Eventueel komt er een deskundige bij u langs voor een goede beeldvorming van de ruimte.

Onze winkel is aangesloten bij en erkend door de CBW!

Kom langs voor een kopje koffie!

Foto's van MM The Woodstore ScheveningenDeze parket leverancier in het kort

Diensten

  • Aanleg van parketvloeren
  • Onderhoud van parketvloeren

Showroom aanwezig:

Ja