sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hagelkruisweg 2
    5993 SC Maasbree
  • 0774772104

Parket & Interieur

Een jonge, ambitieuze onderneming met frisse ideeën en veel inspiratie. Parket & Interieur heeft zich gespecialiseerd in houten vloeren en richt bijvoorbeeld haar blik ook graag op andere interieurfacetten. Raambekleding, lambrisering, radiatorbekleding en karpetten.
Niet alleen houten vloeren behoren tot de mogelijkheden maar ook giet- en betonvloeren, pvc- en laminaatvloeren en buitenparket. Tevens verricht Parket & Interieur renovatie- en schadeherstelwerkzaamheden. Zo kan een “oude” vloer in een moderne grijstint gemaakt worden.
Vanaf juli 2014 haar deuren heeft geopend van een geheel nieuwe showroom in Bedrijfsgebouw BOEZst in Maasbree, nabij Venlo. Openingstijden zijn: woensdag en donderdag 13.30u t/m 17.00u, vrijdag 10.00u t/m 17.00u, zaterdag 10.00u t/m 15.00u. Daarnaast zijn ze van maandag t/m dinsdag op afspraak geopend. Dit kan ook in de avonduren. Bezoek ook eens onze website www.parketeninterieur.nl voor impressies van gerealiseerde werken.
Neem gerust eens vrijblijvend contact op met Parket & Interieur in Maasbree (nabij Venlo) voor een vakkundig advies of een offerte. Telefoon (077) 477 21 04

Foto's van Parket & InterieurParket & Interieur in het kort

Diensten

  • Aanleg van parketvloeren
  • Onderhoud van parketvloeren
  • schuren van parket vloeren

Showroom aanwezig:

Ja