Artikel afbeelding

Mooie vloeren in hout, PVC en laminaat - Vloeren

Vloeren, maken uw huis compleet.

Vloeren zijn er in alle soorten en maten. Of je nu kiest voor hout, PVC of laminaat, elke vloer heeft haar eigen karakter en uitstraling. Ook zijn de smaken en stijlen van elke persoon anders. Daarom is het kopen van een vloer geen gemakkelijke klus. Goede info is belangrijk, zodat je uiteindelijk de juiste keuze kan maken. Want je wil wel heel lang genieten van je vloer. Een vloer is geen pak melk, zeg ik altijd.

In de collecties zijn er meer dan 500 verschillende vloeren. Of je nu kiest voor een basic laminaat of voor een houten of pvc visgraat vloer. Voor elke smaak is er een juiste keuze. En uiteraard voor elk budget. Of je nu een bestaande woning gaat verbouwen of een nieuwbouwwoning gaat betrekken, de vloer is zeer belangrijk. Onderschat het niet. Daarom, maak een juiste keuze voor jarenlang woongenot.

Laat je ook goed informeren over het onderhoud van de vloer. Denk ook aan de randafwerking (plinten). Verder is van belang of de vloer vast of zwevend gelegd gaat worden en wil je dat zelf doen of laten doen. Onderhoud kan ook een reden zijn om voor een bepaald type vloer te gaan kiezen. Hout vergt onderhoud. PVC heeft ook onderhoud nodig en laminaat heeft het minste onderhoud.

Tenslotte kan de basis ondergrond ook bepalend zijn voor de uiteindelijke keuze. Een houten basisvloer geeft vering en een betonnen vloer is steviger. Op een betonnen vloer kun je verlijmen en zwevend leggen. Op de houten basisvloer kun je zowel zwevend als vast leggen. Maar kies je voor verlijmen op een houten basisvloer, dan gebruik je eerst een plaatwerk als basis waar je de vloer op gaat leggen.

Neem contact op met de experts op vloerengebied en laat je inspireren !

Op July 13, 2018