Artikelen over parket

Mooie vloeren in hout, PVC en laminaat - Vloeren

Vloeren, maken uw huis compleet. Vloeren zijn er in alle soorten en maten. Of je nu kiest voor hout, PVC of laminaat, elke vloer heeft haar eigen karakter en uitstraling. Ook zijn de smaken en stijlen van elke persoon anders. Daarom is het kopen van een vloer geen gemakkelijke klus. Goede info is belangrijk, zodat je uiteindelijk de juiste keuze kan maken. Want je wil wel heel lang genieten van ...

Lees meer >>

Op 13 juli 2018

De perfecte gelakte houten vloer!

Een gelakte vloer herkent u meestal aan de lichte glans. Lak werkt als een extra beschermlaag voor uw houten vloer. Enige regelmaat in het dagelijks onderhoud én de nodige periodieke reiniging is alles wat een gelakte vloer van u vraagt.

Lees meer >>

Op 10 december 2013

Vloerverwarming: Kun je vloerverwarming met een houten vloer combineren?

Tegenwoordig is het zeker mogelijk om een houten vloer met vloerverwarming te combineren. Echter er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Niet alle houten vloeren kunnen zomaar met vloerverwarming gecombineerd worden!

Lees meer >>

Op 20 februari 2013

Waar moet u op letten bij een aankoop van een houten vloer?

Waar moet u op letten bij een aankoop van een houten vloer? Ik snap dat mensen die op het punt staan een houten vloer aan te schaffen, door de bomen het bos niet meer zien. Momenteel zijn er vele verschillende planken/ houten vloeren verkrijgbaar, bijvoorbeeld massieve planken en samengestelde planken.

Lees meer >>

Op 4 februari 2013