ALKA design Parket


Kerkplein 61 6367 EP Voerendaal
045-5754294 Klik om te bellen

Over ALKA design Parket

In het centrum van voerendaal, bij de kerk, is ons bedrijf gevestigd met een prachtige showroom van +/- 140 m2. In deze showroom komt ons vakmanschap en liefde voor het natuurproduct hout goed tot uiting. Dit vakmanschap wordt eveneens bij de klant thuis tot uiting gebracht door het nieuw leggen of renoveren/ repareren van een parketvloer, laminaatvloer of PVC op de juiste manier en met de juiste afwerking en/ of randafwerking. Voor ons is het van groot belang dat de klant het juiste product krijgt, afgestemd op situatie, voorkeur en/of budget. Voor de keuze van het juiste product is oriëntatie vooraf heel belangrijk; of het een nieuwe vloer betreft of een renovatievloer. In onze showroom willen wij graag ons steentje bijdragen aan de goede beslissing tijdens oriëntatie; wij nemen ons alle tijd voor de klant tijdens openingsuren maar ook volgens afspraak tijdens afwijkende uren afgestemd op de mogelijkheden van de klant.

Ook voor trap- renovatie met massief hout, laminaat of PVC bent u bij ons aan het goede adres. Op ambachtelijke wijze wordt met liefde en veel oog voor detail uw oude trap gerenoveerd naar uw keuze en mogelijkheden voor uw bestaande trap.

Gaat uw voorkeur uit naar een kwaliteit laminaatvloer? Ook hier kunnen wij u een legio aan mogelijkheden bieden in de vorm van een aantal kwaliteit laminaat vloeren zoals Douwes dekker, quickstep- Egger en meister.

Laat u verrassen en bezoek onze showroom vrijblijvend.Graag tot ziens. Groet Team ALKA.

ALKA design Parket in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren
Parketvloeren leggen en renovatie (schuren), PVC en laminaat. Tevens traprenovatie

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

ALKA design Parket


Kerkplein 61 6367 EP Voerendaal
045-5754294 Klik om te bellen