aa houten vloeren


Ankerplaats 18 1034 KC Amsterdam
0546-750238 Klik om te bellen

Over aa houten vloeren

Beboparket is een dynamisch bedrijf dat zich ontwikkeld heeft van een doorsnee houthandel in de vorige eeuw tot een van de grootste parketleveranciers van Nederland op dit moment.

Met een vaste voorraad van 50.000 m2 verschillende vloeren en een fabriek van 6000 vierkante meter met de meest moderne apparatuur kunnen we dus doorgaans binnen 24 uur de gewenste vloer bij u thuis afleveren.

We hebben de beschikking over een wagenpark van 20 vrachtwagens en kunnen dus overal in Nederland van Groningen tot Maastricht elke dag van de week wanneer u dat wenst leveren.

Maar ook in België, Duitsland, en Frankrijk is levering mogelijk.Onze hoofdzaak is het leveren van houten vloeren door heel Nederland aan de parkethandel, maar ook aan de bouwmarkten van verschillende formules die bij hun eigen groothandel deze topkwaliteit niet voor die lage prijs kunnen kopen leveren we regelmatig grote partijen vloerhout zoals massief eiken, massief grenen, lamelparket enz.In onze fabriek worden vele soorten houten vloeren tentoongesteld, waardoor u een goede kijk krijgt op de structuur van de houtsoort.

Hout is nagenoeg onverslijtbaar en waardevast, en door eigen import en de intensieve bewerking garanderen wij kwaliteit op het allerhoogste niveau waar u een levenlang plezier aan beleeft met de prettige gedachte dat u het allerbeste heeft gekocht tegen de laagste prijs van Nederland.We zijn voor particulieren geopend enkele zaterdagochtenden of hele zaterdagen per jaar.

Op deze dagen organiseren we stuntverkopen waarbij verschillende houten vloeren en parketvloeren tegen bodemprijzen worden verkocht, de openingstijden zijn dan vermeld op onze website: www.beboparket.nl

Bezoekersadres:

Bovenlandweg 10,
Vriezenveen

Tel: 0546-750238

Foto's

levering dagelijks in amsterdam

aa houten vloeren in het kort

Diensten

Aanleg van parketvloeren
Onderhoud van parketvloeren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

aa houten vloeren


Ankerplaats 18 1034 KC Amsterdam
0546-750238 Klik om te bellen